- Bättre val | Flytttfirma, Pensionsavsättning & Villkor

Fördelar med att köpa tjänster i samband med flytt

Jobb, barn, fritid – och flytt. Låter det som en omöjlighet? Det är inte konstigt att det känns som ett stort projekt, det är nämligen det. Att flytta kräver både planering och tid och det kan vara värt på att köpa dom tjänster som finns tillgängliga för att underlätta.

En flyttfirma erbjuder inte bara transport utan även packning och uppackning. Hos en städfirma finns flyttstäd att tillgå – vi listar fördelarna med att köpa tjänsterna istället för att slita på egen hand.

Du kan lägga värdefull tid på annat

En av dom största fördelarna med att anlita en flyttfirma i samband med flytt är att du sparar in en hel del tid, speciellt om du väljer att köpa flera tjänster från flyttfirma stockholm. Bara att packa inför en flytt kräver många långa timmars arbete – varför slita när någon annan kan göra jobbet?

Själva transporten tar tid även den. Kanske krävs flera lass och att bära kartong efter kartong (och möbler såklart) mellan bostad och bil tar längre tid än vad dom flesta räknar med. Och när det gäller en flyttstädning krävs betydligt mer jobb än att bara dammsuga och torka golven, alltså är även det ett tidskrävande moment som kommer kosta mycket värdefull tid som du hade kunnat göra annat med.

Du skonar kroppen

En flytt tar inte bara tid utan sliter mycket på kroppen, i nästan alla moment. Visst är det bra med lite gratis träning men det finns också en risk att skada sig om man inte bär på rätt sätt. Tunga föremål ska packas upp och ned, hämtas från höga höjder och så vidare – många obekväma och påfrestande arbetsställningar.

Detsamma gäller med flyttstädningen, även om det är betydligt mer skonsamt. Det kommer dock att kräva både blod, svett och tårar innan allt är klart…

Du kan fokusera på det nya hemmet

Medan en städ- och flyttfirma gör grovjobbet åt dig kan du lägga all tid och kraft på det nya hemmet. Kanske ska en vägg målas eller tapetseras inför inflyttningen, något som är mycket roligare att pyssla med än att bära tunga flyttkartonger. Lägger du tiden på att komma i ordning i den nya bostaden kommer du också trivas där mycket fortare!

Även om det kommer kosta en slant att köpa tjänster både från en flyttfirma och ett städföretag kan det i slutändan vara värt det. Ovan nämna orsaker tillsammans med att det hela blir mycket smidigare kommer kännas guld värt i efterhand.